Op de pagina ‘Gewoon mezelf’ heb ik verteld dat ik bij diverse bedrijven gewerkt heb tijdens mijn studie. Eén daarvan is The Courseware Company. Ik begon daar als een uitzendkracht voor een paar dagen in de week, wat ik heb kunnen voortzetten als parttime medewerker. Nu ik helemaal zelfstandig werk, is The Courseware Company een reguliere opdrachtgever voor Poppin Design.

Quote icon
Een zeer gewaardeerd compliment en
bevestiging van een fijne samenwerking.
Banner ontwerp
Grafisch Webdesign ontwerp

Het begon allemaal met het ontwerpen van een paar icons in de huisstijl van The Courseware Company. Daarna zijn er door de jaren heen meerdere opdrachten bijgekomen, zoals het ontwerpen van logo’s, banners en posters.

Ook werd er gevraagd of ik een aantal pagina’s wilde ontwerpen voor het e-learning platform van Vodafone en ANWB.

Om je nieuwsgierig
te maken

De uitdaging is om de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen. Wil je meer werk zien? Dat kan! Stuur een mailtje, bel of Skype.
Het is allemaal mogelijk.

Ben je opzoek naar een ontwerp voor een website, brochure of logo?

Van concept tot eindproduct, ik kan je helpen.
Zin om virtueel een kopje koffie te drinken?

Laten we elkaar ontmoeten

PORTFOLIO
Bekijk hoe tevreden opdrachtgevers zijn geholpen met sterke en communicatieve ontwerpen!

Bekijk meer