Ferry van Beek

We hebben Andrea alweer een flink aantal jaren geleden leren kennen. We waren toen dringend op zoek naar een nieuwe designer omdat de persoon die het design voor ons deed ziek werd. Andrea moest in een rijdende trein stappen en snel schakelen. Niet alleen is dat haar gelukt maar ze heeft ook onze designs naar […]

Vincent Hoogendoorn

Andrea heeft het logo incl. beeldmerk voor ons nieuwe bedrijf MH consulting ontworpen. Spot ON! Het beeldmerk heeft ook een verhaal en met de kleuren combinatie is de match tussen logo, beeldmerk en het handige brandbook perfect qua aansluiting op wat we willen uit stralen. We zijn heel blij met wat Poppin Design heeft opgeleverd! […]

Lucas Rutten

Andrea doet al jaren de meest uiteenlopende projecten voor ons bedrijf en altijd 100% naar tevredenheid. Ze reageert snel, denkt mee en komt altijd met eigen ideeen waar wij blij van worden. Op naar nog vele jaren samenwerken!

Frederique van der Laan

Andrea heeft mijn website gemaakt, ik ben heel blij met het resultaat! Samenwerken met Andrea is een feestje: Andrea sluit goed aan bij mijn vraag/beeld/verwachting, vraagt door, zoomt uit, schakelt snel, heeft goede ideeën en is heel fijn om mee samen te werken!

Yves Deen

Wij zijn erg tevreden over Poppin Design. Andrea leest zich goed in en neemt echt de tijd om ons goed te begrijpen waardoor alle designs naadloos aansluiten op hetgeen wat wij willen. Communicatie gaat fijn, designs zijn goed eigenlijk is de hele samenwerking een 10!