Grafisch werk met een muzikaal tintje

Vandaag een commercial of film bekeken? Kans dat de muziek erin van All Music Publishing is. Het platform is één van de grootste online uitgeverijen van productiemuziek in de Benelux. En dat vraagt om albumcovers en uitingen die visueel perfect passen bij de muziek. Want klikken doe je toch pas als het er goed uitziet. Daar zorgen wij voor.

Meer dan grafisch werk     

All Music Publishing zocht tijdelijk een designer die raak kon schieten met de vormgeving van online albumcovers. Een gave uitdaging, want muziek gaat over emoties en die zijn heel persoonlijk. Zo heeft een album met veel gitaarwerk een hele andere uitstraling dan een album met veelal vioolklanken. Gelukkig hebben we daar feeling mee.

Muzikale samenwerking   

We werken ondertussen als vaste designers voor All Music Publishing. We zijn verantwoordelijk voor al het grafisch werk dat naar buiten gaat: van logo’s voor muzieklabels tot nieuwsbrieven, banners en social media posts. Daarnaast werken we ook mee aan de verbetering van hun online muziekbibliotheek, vooral op het gebied van gebruiksvriendelijkheid (UX) en design (UI).

Een langdurige samenwerking

Het fijne aan deze samenwerking is dat All Music Publishing ons alle vrijheid geeft. Zo hebben we vorig jaar een nieuwe cover ontworpen voor een aparte serie muziek, genaamd Trail Blazer. Werk waar we echt los konden gaan met gaaf gephotoshopte covers. De downloads van het album gingen door het dak!
Opdrachtgever: All Music Publishing
Concept: DTP, Grafische marketing

Dit heeft All Music Publishing gezegd, fijn!

Ferry van Beek

We hebben Andrea alweer een flink aantal jaren geleden leren kennen. We waren toen dringend op zoek naar een nieuwe designer omdat de persoon die het design voor ons deed ziek werd. Andrea moest in een rijdende trein stappen en snel schakelen. Niet alleen is dat haar gelukt maar ze heeft ook onze designs naar een nóg hoger niveau gebracht. Het is altijd prettig werken en ze komt haar afspraken altijd na. Heb je een designer nodig die puntueel, creatief en innovatief is? Look no further!