Dit ben ik –
Een All-Round Creative

Energiek, daadkrachtig, sociaal en met een liefde voor design.
Mijn drijfveer is samen unieke en passende designs te creëren. Ik kijk er dan ook naar uit van je te horen

Stuur een bericht
Quote van Andrea Koelink | Grafisch ontwerpen
Dat ik inmiddels ook
daadwerkelijk
een eigen
creatieve onderneming heb,
daar had ik alleen maar
van kunnen dromen.

GEWOON MEZELF
Chaotisch in het vrije leven, geordend in design en dus Poppin Design. Klanten omschrijven mij als iemand die goed luistert naar wat er gevraagd wordt. Een ontwerper die zich inleeft en vervolgens op diverse grafische gebieden kwalitatief werk levert. Vrienden omschrijven mij als enthousiast, lief en een beetje anders.

Energiek 91%
Bescheiden 89%
Daadkrachtig 95%

Blijf
Jezelf

Ik vind het belangrijk dat er een klik is. Wees daarom vooral jezelf, laat zien wie je bent. Dat doe ik ook! Ik zou dan ook graag een telefoongesprek of Skype sessie willen inplannen om elkaar te leren kennen. Je kan namelijk veel informatie halen uit de stem of houding van een persoon. Zo krijg ik dus een goed beeld over jou, het bedrijf en je wensen. Op deze manier kan ik het probleem goed visueel op te lossen.

Oh! En wanneer we uit deze corona tijd zijn, is het uiteraard mogelijk om af te spreken. Ik neem wat lekkers mee voor bij de koffie

HANDJE VAN VERHUIZEN
Het is je misschien opgevallen dat nergens op de website staat waar Poppin Design gevestigd is. Dit komt omdat ik er nogal een handje van heb te verhuizen, zowel privé als voor werk. Een tijd is Utrecht een vaste plek geweest, maar ook Schotland en Azië. Onrustig? nee, niet voor mij. Ik vind het heerlijk om niet vast te zitten op één plek. Daarom heb ik ook opdrachtgevers door heel Nederland. Momenteel ben ik gevestigd in Amersfoort. Lekker centraal.

Nieuwe website, logo of huisstijl laten ontwerpen?

Neem vrijblijvend contact op.
Bel gerust naar +31 (0)6 23 51 89 33 of mail naar andrea@poppindesign.nl

Neem contact op