Een professionele
website
laten maken

Je website is de eerste indruk waar potentiële klanten je op beoordelen. Die indruk moet dus direct raak zijn. En daar zorgen we voor. We bouwen professionele websites die je onderscheiden van je concurrent. Helemaal in jouw stijl, responsive en SEO-vriendelijk.

In deze tijd kun je niet meer zonder een website. Aan de lopende band voeren we zoekopdrachten in op zoekmachines als Google en tussen al die resultaten wil jij natuurlijk opvallen. Maar na die klik, begint het pas. Je bezoekers moeten in converterende leads veranderen. Daar helpen we je bij.


Wat we doen

We maken websites op maat

Dat betekent dat we ontwerpen op basis van jouw wensen, branche, doelgroep en visuele identiteit. Daar komt geen standaard template aan te pas. De mogelijkheden zijn daardoor grenzeloos.

We bouwen websites met WordPress

Onze websites draaien op het contentmanagementsysteem (cms) WordPress, het meest gebruikte systeem voor websites. Super betrouwbaar, makkelijk in gebruik en goed vindbaar voor zoekmachines als Google.

We scoren in Google

We bouwen je website zó dat er een sterke basis staat voor SEO en online marketing. Dat betekent dat je website UX-technisch (gebruiksvriendelijk) helemaal tiptop voor elkaar is. Iets waar zowel je bezoekers als Google enorm blij van worden.

We nemen alles uit handen

We zorgen dat je website bij oplevering ook echt online staat. We regelen een domein en een hosting en helpen je eventueel ook met fotografie en SEO webteksten. Is je bedrijf nog startende? Dan beginnen we met je visuele identiteit, om vanuit daar een website te bouwen die opvalt.

We bieden service waar je blij van wordt

We zijn er voor je, ook als je website al live staat. Want heb je een vraag of wil je iets nieuws proberen? Spar dan met een van onze webdevelopers, copywriters of fotografen. Handig!

 Altijd op maat gemaakt

Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen logo’s kan ontwerpen. Maar puntje bij paaltje, resulteert het vaak in een dertien in een dozijn-logo. En daar wordt natuurlijk geen één merk sterker van. Vooral niet omdat er achter elk merk een ander verhaal zit. Daarom ontwerpen wij alles op maat, zodat je zeker weet dat je een uniek logo hebt.

Wat we doen:

1. Kennismaking & strategie

Voordat we beginnen met de bouw van jouw website, leren we je graag eerst beter kennen. Waar ben je goed in en wie is jouw doelgroep? En ook: wat wil je bereiken met je website en welke functionaliteiten en elementen zijn er nodig om dit te behalen?

2. Webdesign

In deze stap gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw website. Van hoe we alle informatie zo goed mogelijk presenteren tot waar we onze buttons en andere call-to-actions maken. Want een website kan nog zo mooi zijn, als het niet gebruiksvriendelijk is, sla je toch de plank mis. Vanzelfsprekend nemen we je mee in het proces en heb je altijd de mogelijkheid om feedback te geven.

Wil je aan de slag
met jouw eigen
  Wordpress website?   

We leren je graag kennen om je bedrijf online naar een volgend niveau te tillen.

3. Webdevelopment

Als het webdesign helemaal naar wens is, starten onze webdevelopers met de bouw van jouw website in WordPress. We zorgen ervoor dat je website SEO-vriendelijk is, een snelle laadtijd heeft en gekoppeld is met Google Analytics.

4. Vullen

Als onze webdevelopers klaar zijn en jij tevreden bent, is het tijd om je website te vullen. Met sterke SEO-webteksten en beeldmateriaal: foto’s, video’s of illustraties en iconen. We geven je daarvoor een korte training in WordPress, zodat je zelf je website kunt beheren. Maar uiteraard kunnen wij je daar ook bij helpen.

5. Jouw website staat live!

Pop the champagne! Je website staat live en iedereen kan hem nu bezichtigen. We blijven je website graag een beetje in de gaten houden, via een extra servicepakket. We zorgen er dan voor dat je website altijd op z’n best blijft presteren: van maandelijks onderhoud en het oplossen van eventuele problemen tot het bijhouden van actuele ontwikkelingen en updates.

Play Video
Line 4