Vormgeven social media templates   

Tegenwoordig swipen we heel wat af op social media. En waar je doelgroep zit, zitten ook je concurrenten. Je moet opvallen dus. Dat doe je zeker met een eigen social media stijl. Daar helpen we je bij. Wie aan de slag gaat met het vormgeven van social media posts voor zijn of haar bedrijf, begint bij de huisstijl. Pas als die stevig staat, ga je door met het vormgeven van de social media templates. Tenslotte wil je overal herkenbaar zijn voor je doelgroep: van je website tot je social media accounts.

Aan de slag: social media templates om tijd te besparen

Actief posten op social media kost stiekem best veel tijd. Daarom raden we altijd aan om posts te maken via een aantal templates die wij voor je maken. Posts waar jij zelf foto’s of titels in kunt veranderen, maar waar jij zeker van weet dat ze verder helemaal kloppen met jouw visuele stijl. Denk aan Instagram en Facebook posts, stories, omslagfoto’s en LinkedIn- of YouTube banners. Voer je jouw stijl consistent door in al deze formaten, dan zorg je dus voor een aantrekkelijke feed, structuur en herkenbaarheid. En vooral dat laatste is op social media erg belangrijk.

Line 4

Samen aan de slag?

Poppin Design helpt je graag met het design van jouw logo of huisstijl. Of je bedrijf nu nog in de kinderschoenen staat of omdat je jouw huisstijl graag een opfrisbeurt geeft. Wij leren je graag kennen om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen.