Van het ontwerpen van een logo tot
het ontwikkelen van WordPress website

Poppin Design biedt veel mogelijkheden op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en ontwikkeling en illustreren.
Misschien heb je al concrete ideeën of heb je alleen een vage visie, het maakt niet uit.
In beide gevallen gaan we samen aan de slag om je vraag visueel op te lossen.

Het ontwerpen van een logo? Website ontwikkelen? Brochures? Flyers? Het is mogelijk!

Na jaren ervaring te hebben kan ik met zekerheid zeggen dat de mogelijkheden online en offline ruim zijn. Hieronder zie je het aanbod van Poppin Design. Van het ontwerpen van een logo tot het ontwerpen van website en het ontwikkelen daarvan. Het is mogelijk bij Poppin Design.

Ben je al enthousiast en zie je dat jouw vraag opgelost zou kunnen worden. Neem dan gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Het is belangrijk dat er tussen ons een klik is, dus even gezellig samen een kopje koffie doen kan altijd.

Laten we koffie drinken

Grafisch ontwerp

Poppin Design is gespecialiseerd in grafisch vormgeving – zowel online als offline. Wat hierbij komt kijken? Veel!

 • DTP
  Er wordt nog wel eens vergeten dat het niet alleen gaat om het ontwerpen zelf. Het kan zijn dat je reclame-uitingen, brochures, flyers en andere items al op orde zijn en je tevreden bent met je huisstijl. Dan zijn er vaak nog tijdrovende aanpassingen die maar vooruit geschoven worden. Dit hoort ook bij grafisch vormgeving, ook voor DTP opent Poppin Design haar armen. Een voorbeeld? Bijvoorbeeld een brochure die outdated zijn of vertaalt moet worden.
 • LOGO DESIGN
  Een logo is essentieel voor de identiteit van jouw merk/bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je met een professioneel en herkenbaar logo naar buiten komt. Het ontwerpen van een logo is dan ook een belangrijk onderwerp.
  • LEES MEER
 • RECLAME-UITINGEN ONTWERPEN
  De keuze is reuze, zullen we maar zeggen. Want bij grafisch vormgeving komt er veel bij kijken. Niet alleen het ontwerpen van een logo maar ook diverse reclame-uitingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brochures, briefpapier, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes, posters en roll-up banners. Staat je gewenste uiting er niet bij? Mail of bel gerust om het even te vragen.
 • HUISSTIJL
  Leuk, al die mogelijkheden. Maar misschien ben je wel een startende ondernemer of heb je een huisstijl uit de jaren ’90. Dan is het fijn als er even een frisse blik door je huistijl heen gaat waarin alles vastgesteld wordt. Het ontwerpen van een logo of aanpassen hiervan, de lettertypes, de kleuren en noem maar op.

Online

Poppin Design is gespecialiseerd in grafisch vormgeving – zowel online als offline. Wat hierbij komt kijken? Veel!

 • E-BOOK
  Een goed ontworpen e-book trekt gegarandeerd nieuwe potentiële klanten aan.

 • SOCIAL MEDIA
  Worstel je ook met je eigen Instagram feed? Krijg je er geen gepaste lijn in? Poppin Design kan helpen met templates ontwikkelen. Zodat je zelf je content kan bepalen en tegelijk de juiste sfeer kan toepassen.
 • GIFF
  Wil je je social media feed afwisselen met beweging? Dan is een Giff een interessante toevoeging. Giffjes kunnen een boodschappen op een andere manier overbrengen. 

Website/Webdesign

Een website is tegenwoordig het visitekaartje van je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat het up to date is en blijft. Poppin Design biedt het totaal pakket aan. Het ontwerpen en ontwikkelen van een website maar ook het onderhouden.

 • ONTWERP & ONTWIKKELEN MET WORD PRESS
  Poppin Design ontwikkeld websites met Word Press. Word Press is een systeem dat altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen en gebruiksvriendelijk is.
  • LEES MEER
 • WEBSITE/BESTURINGSSYSTEMEN ONTWERPEN
  Heb je een uitgebreide website nodig omdat er ingewikkelde besturingssystemen bij komen kijken? Geen probleem. Poppin Design kan dan ook de look and feel ontwerpen. Denk hierbij aan E-learning platforms, CRM systemen of op maat gemaakte website.
 • ONDERHOUD WEBSITE
  Een website onderhouden is erg belangrijk. Zelf een website onderhouden kost meer tijd en kan het indirecte kosten met zich meebrengen. Poppin Design kan je hier bij helpen. Geen zorgen en geen indirecte kosten.

Illustreren

Illustraties zijn belangrijk om je lezers over te halen je teksten te lezen, boek te open of te gebruiken als ondersteuning van je verhaal. Illustraties kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in brochures, folders maar ook op social media. Poppin Design kan je helpen.

Een goed voorbeeld zijn de illustratie voor Social On Point. Poppin Design ontwerp om de 2 weken illustratie voor de blog.
Bekijk de Illustraties en lees de artikelen van Social On Point.

Wat zijn de mogelijkheden?
• Basic (zwart-wit) illustratie
• Kleuren illustraties
• Patroon of structuur
• Lees meer

Grafisch werk

Het werk van Poppin Design heeft een dynamische blik. Alle ontwerpen krijgen een unieke touch en worden verwerkt met een verfrissende kijk op ontwikkelingen en trends. Er wordt goed gekeken naar de doelgroep en je wensen.

Bekijk hoe tevreden opdrachtgevers zijn geholpen met sterke en communicatieve ontwerpen!

Laat je portfolio maar zien