Quote icon
Inmiddels ben ik een vaste freelance designer van BigAirBag.
Waar ik ontzettend blij en trots op ben.

BigAirBag® is de afgelopen jaren een reguliere opdrachtgever geworden voor Poppin Design. Het begon allemaal in 2016 met het ontwerpen van een beachflag. Sindsdien is het vertrouwen gegroeid en kreeg ik gaande weg steeds meer opdrachten. Toen ik in 2018 fulltime aan de slag ging met Poppin Design, waren zij de eerste die achter deze beslissing stonden en mij hierin volledig steunden. Omdat de samenwerking van beide kanten zo goed bevallen is, verzorg ik inmiddels niet alleen DTP werk (Lay-out en print design) van brochures en manuals, maar ontwerp ik ook posters, banners, flyers en ander promotiemateriaal voor de producten en evenementen.

Grafisch strandvlag ontwerpen
Magazine advertentie ontwerp
Flyer ontwerp

Naast het ontwerpen van de diverse promotiematerialen, organiseert BigAirBag het evenement genaamd: Street Diving. Ook hier ben ik bij betrokken. Ik ontwerp in de vastgestelde stijl van Street Diving passende banners, flyer, posters en ander promotiemateriaal gericht op evenementen.

Andere projecten zijn bijvoorbeeld het ontwerpen van één van de producten van BigAirBag. Deze kunnen customized ontworpen worden, passend in de stijl van het bedrijf. Hier zie je een aantal voorbeelden van recent ontworpen airbags.

Ben je opzoek naar een ontwerp voor een website, brochure of logo?

Van concept tot eindproduct, ik kan je helpen.
Zin om virtueel een kopje koffie te drinken?

Laten we elkaar ontmoeten

Om je nieuwsgierig
te maken

De uitdaging is om de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen.

Wil je meer werk zien? Dat kan!
Stuur een mailtje, bel of Skype.
Het is allemaal mogelijk.

PORTFOLIO
Bekijk hoe tevreden opdrachtgevers zijn geholpen met sterke en communicatieve ontwerpen!

Bekijk meer