Quote icon
De samenwerking is
van beide kanten goed bevallen,
wat maakt dat tot mijn vreugde het woord ‘tijdelijke’
weg gestreept kan worden.

Nadat ik in contact kwam met Ferry van Beek (één van de eigenaren van All Music Publishing) ben ik in januari 2019 begonnen als tijdelijk freelance designer. In deze periode werkte ik twee keer per week in het kantoor van All Music Publishing, om daar samen aan diverse projecten te werken.

All Music Publishing een vooruitstrevend bedrijf, dat goed luistert naar de trends en ontwikkelingen. Er hebben een aantal veranderingen plaatsgevonden, waardoor nu alle werknemers en freelance designers werken vanuit in of op eigen locatie.

Er zijn diverse projecten waar ik me mee bezig heb gehouden en nog mee bezig ben. Ik heb bijvoorbeeld meegeholpen met het verbeteren en uitbreidden van de vormgeving (van het al reeds bestaande design) betreft het besturingsysteem. Daarnaast diverse off- en online marketing materiaal opgepakt. Tijdens deze projecten wordt er overlegd en gespard. Dit maakt deze samenwerking erg dynamisch en leerzaam.

Muziek albumcover ontwerp
Muziek albumcover ontwerp
Muziek albumcover ontwerp

Zoals de naam al zegt draait het bij All Music Publishing vooral om muziek. Ik houd me daarom uiteraard bezig met het ontwerpen van albumcovers op basis van een vastgestelde templates (een reeds ontworpen design). Elke maand komen er diverse muziekalbums uit voor ‘Blinq’ en ‘If It Aint Dutch Releases’. Deze moeten voorzien worden van een passende cover. Ook hierbij zijn een aantal marketingdoeleinde van belang, zoals Mailchimp berichten en sociale media.

Op basis van de huidige ‘blinq’ en ‘If It Aint Dutch’ templates heb ik twee nieuwe templates ontworpen voor ‘blinq underscore’ en ‘Reality Hitz!’.

Om je nieuwsgierig
te maken

De uitdaging is om de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen. Wil je meer werk zien? Dat kan! Stuur een mailtje, bel of Skype.
Het is allemaal mogelijk.

Ben je opzoek naar een ontwerp voor een website, brochure of logo?

Van concept tot eindproduct, ik kan je helpen.
Zin om virtueel een kopje koffie te drinken?

Laten we elkaar ontmoeten

PORTFOLIO
Bekijk hoe tevreden opdrachtgevers zijn geholpen met sterke en communicatieve ontwerpen!

Bekijk meer